Известие

Collapse
No announcement yet.

Капачка за резервоар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Капачка за резервоар

Днес бях спрял под наклон и се видя теч от към резервоара, направо си капеше сигурно някакво уплътнение на капачката не става и трябва да си купувам нова, така ли да правя, и в Стз някой знае ли, от къде

Вземи си универсална По бензиностанцийте трябва да има
    156 1.8 T.S 144 hp '99
    Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

Пълни боклуци са, и аз търся оригинална от маса време, ако колегата си намери да каже откъде в СТЗГ го е направил.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

от някоя блъсната си намери или някой ако дава на части(има доста такива)
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Абе търся уж....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

колега в Стз горе до БКП-то може да има в магазина и в Примотек ще мина, ама там ще е мн парички, ако изкочи някоя ударена най-хубаво

Comment

На влизане в Ст. Загора-първата автоморга вляво/преди Метро/
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

колега от страната на метрото ли се намира или от другата

Comment

В магазините за оригинални италиански авточасти, няма ли?

Comment

И аз да използвам темата.
                    Моята капачка е без винт , т.е. буквално се поставя в гърловината на резервоара. Има някакви като перки от вътрешната страна , но според мен не прилепва добре.
                    Каква е оригиналната капачка за тая алфа? Не ми се струва да е оригинална тази...
                    Ще вземе да ми изветрее бенца

Гледам в Euro07 има FAAB - 21лв...
                    Last edited by cyberhill; d.m.y г., 12:53.

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                      Има някакви като перки от вътрешната страна
                      Оригиналната тапа няма перки и се завинтва с половин оборот след което почва да прещтраква.
                      sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Моята капачка е без винт , т.е. буквално се поставя в гърловината на резервоара. Има някакви като перки от вътрешната страна , но според мен не прилепва добре.
                        Каква е оригиналната капачка за тая алфа? Не ми се струва да е оригинална тази...

Гледам в Euro07 има FAAB - 21лв...
                        Проблема ти не е в изветряването а в това че в резервоара обикновенно се поддържа някакво налягане.
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Не ти е оригинална да

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Пълни боклуци са, и аз търся оригинална от маса време, ако колегата си намери да каже откъде в СТЗГ го е направил.....
                          Аз си намерих, такава, специално за модел 156, италианска, с ключе, около 15 лв. ми излезе, магазинчето е десет метра след ъгъла на Симеон и ХР Ботев.Свиваш по Симеон, вдясно, след десетина метра пак вдясно/посоката е като се върви от канала към центъра по Ботев/.Човека ми го извади по каталог.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Ясно , утре отивам да видя тази от евро07.

Благодаря колеги!

Comment

Колега мене ми я свиха на една бензиностанция и си взех такава универсална ходих до банско и около резервоара всичко беше залято добре най-добре си търси оригинална и аз търся още!
                              Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X